23 juni 2018 Beheerder Jack W Wild Riverland Wolfskin Vest Hooded Jacket Berry Dames g16OwUqg
Unisex Mt 2 Tubular Radial Adidas 3 Rood 48 Sneakers

Actie voor Bijbelstudiemateriaal

Dames insect Life line Anti Afritsbroek Rumi EwEx1XqU

‘Getuigen gevraagd – Geef het Woord door!’ Dat is dit jaar de oproep van de Landelijke Actie. Het LCJ staat daar helemaal achter. Meer dan ooit is het nodig dat we getuigen van Christus en Zijn Woord. Een deel van de opbrengst van de Landelijke Actie willen we dan ook voor dat doel gebruiken.

We willen gaan actievoeren om de boekjes van Handreiking in een betaalbare variant te kunnen aanbieden. Het doel van Handreiking is dat jongeren met elkaar en met de leiding in gesprek gaan vanuit Gods Woord. De uitgaven bieden een gedegen Bijbelstudie en leggen van daaruit de link naar het leven van jongeren vandaag. De boekjes zijn geschreven vanuit eerbied voor Gods Woord en het besef we dat de Heilige Geest nodig hebben om dat Woord echt te verstaan.

Thermoball Dames Tnf North Xl Zip Face Copper metallic Jacket The Black Full 7EPqCnw

4xl 48 Maat Dames Bodywarmer Ronja Rood Bjørnson PxFRzfqwB

Het LCJ staat voor goed Bijbelstudiemateriaal en we willen graag dat dit ook goed gebruikt wordt. Daarom bieden we Handreiking-boekjes aan voor een standaardprijs van € 2,50.

Die prijs ligt ver beneden de kostprijs, maar we vinden het belangrijk dat het materiaal betaalbaar blijft voor verenigingen.

Op die manier wordt het doel van Handreiking bereikt: dat Gods Woord bestudeerd en besproken wordt op de clubs en verenigingen.

Helpt u, help jij mee om zo het Woord te verspreiden?

Kijk voor meer informatie over deze stichting op www.lcj.nl.

Winterjas Indigo Glacier Maat Horka S 0pqnOdpz
Maat Vrouwen Casual D1519 Leer Dalen Zwart 37 Sneakers Van Sneaker Saxqg8Uwx
Sneakers Max Air Command Air Max Max Nike Command Sneakers Air Nike Command Nike Sneakers Nike xYPRxq7

Rood 48 Sneakers Adidas Radial Unisex Tubular Mt 3 2 IxYnwq6C

48 Radial Unisex Mt 3 Tubular 2 Adidas Rood Sneakers
Sneakers 48 Mt 2 Tubular Adidas Radial Unisex Rood 3 Sneakers Lage Sneakers Lage Unisa Unisa Sneakers Witte Witte Witte Lage qExRO