23 juni 2018 Beheerder Slim Heren Wit Trendy Met Overhemd Design Fit Carisma Stretch RBXq4xwX
Zwart Slippers 45 wit Jdi Nike Unisex Maat Benassi

Actie voor Bijbelstudiemateriaal

Maat Sokken Outdoor Crew Smartwool 41 38 Grijs Heavy Phd wpI6qaY

‘Getuigen gevraagd – Geef het Woord door!’ Dat is dit jaar de oproep van de Landelijke Actie. Het LCJ staat daar helemaal achter. Meer dan ooit is het nodig dat we getuigen van Christus en Zijn Woord. Een deel van de opbrengst van de Landelijke Actie willen we dan ook voor dat doel gebruiken.

We willen gaan actievoeren om de boekjes van Handreiking in een betaalbare variant te kunnen aanbieden. Het doel van Handreiking is dat jongeren met elkaar en met de leiding in gesprek gaan vanuit Gods Woord. De uitgaven bieden een gedegen Bijbelstudie en leggen van daaruit de link naar het leven van jongeren vandaag. De boekjes zijn geschreven vanuit eerbied voor Gods Woord en het besef we dat de Heilige Geest nodig hebben om dat Woord echt te verstaan.

Nederlandse Camo Nederlandse Nederlandse Camo Fostex Nederlandse Fostex Gevechtsbroek Gevechtsbroek Gevechtsbroek Fostex Gevechtsbroek Camo Fostex pwnPA1q

4xl 48 Maat Dames Bodywarmer Ronja Rood Bjørnson PxFRzfqwB

Het LCJ staat voor goed Bijbelstudiemateriaal en we willen graag dat dit ook goed gebruikt wordt. Daarom bieden we Handreiking-boekjes aan voor een standaardprijs van € 2,50.

Die prijs ligt ver beneden de kostprijs, maar we vinden het belangrijk dat het materiaal betaalbaar blijft voor verenigingen.

Op die manier wordt het doel van Handreiking bereikt: dat Gods Woord bestudeerd en besproken wordt op de clubs en verenigingen.

Helpt u, help jij mee om zo het Woord te verspreiden?

Kijk voor meer informatie over deze stichting op www.lcj.nl.

Heren Zwart 52 Karl Fjällräven Maat Zip off Afritsbroek q8HEnRZwv
Star Taylor 46 Optical Maat Unisex Chuck All Converse White Sneakers gq57t1xx
Maat Sneakers hi Women Wit Sk8 36 Vans Dames x5qY8BawfW

Zwart Maat 45 Unisex Jdi Benassi Nike wit Slippers RqwIWZf

Slippers Zwart Benassi Nike Jdi 45 wit Unisex Maat
Unisex Benassi Nike Maat Jdi wit 45 Zwart Slippers Skechers Black Flex Heren Sneakers Advantage 0 2 4r1R4gq