Slippers 44 Navy Havainas Maat 43 blue Brasil Logo

Je eerste vraag is natuurlijk: hoeveel hypotheek kan ik krijgen? Bereken snel je maximale hypotheek. De uitkomst geeft aan of je het huis van je dromen kunt kopen. Of in welke prijsklasse je kunt zoeken.

Bereken mijn maximale hypotheek

Maat 43 Veloursleer Laag Adidas Performance Sneakers Grey z0xI0TRq

Begin je je zoektocht naar een woning?

Als je weet hoeveel je maximaal kunt lenen, weet je tot welke prijsklasse je kunt zoeken. Bereken dus makkelijk en snel wat je maximale hypotheekbedrag ongeveer is. Houd bij het invullen jouw inkomen en dat van je eventuele partner bij de hand. De uitkomst van de hypotheekberekening is een indicatie van wat je kunt lenen. De definitieve uitkomst hangt ook af van je persoonlijke situatie en het huis dat je wilt kopen.

Heb je al een huis op het oog?

Dan wil je weten of je de woning van je dromen kunt betalen. Vul de gegevens in en je ziet wat je kunt lenen. En of je eigen geld nodig hebt voor de aankoop van de woning. Houd bij het invullen de volgende gegevens bij de hand:

  • Jouw inkomen en dat van je eventuele partner.
  • De koopprijs van het huis dat je op het oog hebt.
  • De kosten voor de eventuele verbouwing en voor de eventuele energiebesparende maatregelen.
Brasil Slippers Logo 44 Havainas Navy blue 43 Maat

De uitkomst van de hypotheekberekening is een indicatie van wat je kunt lenen. De definitieve uitkomst hangt ook af van je persoonlijke situatie en het huis dat je wilt kopen.

Bereken mijn maximale hypotheek

Uitgangspunten berekening

Heb je de uitkomsten van de berekening van je maximale hypotheek bestudeerd? Houd er wel rekening mee dat de uitkomsten een indicatie zijn, geen advies. Je kunt er dus geen rechten aan ontlenen. We zijn uitgegaan van enkele aannames. Als je situatie anders is dan die aannames, dan kunnen de uitkomsten hoger of lager zijn. Lees meer over de berekening:Maat Unisex Nmd Adidas 42 r2 3 2 TavOwO

Uitgangspunten voor de berekening van de maximale hypotheek (pdf) 47,32 KB Navy 43 Brasil Maat blue 44 Logo Slippers Havainas

Gratis oriënterend gesprekMaat 43 Navy Slippers blue Logo Havainas 44 Brasil

Je kunt gratis een oriënterend gesprek voeren met een hypotheekadviseur.

Maak een afspraak

Dames 36 Sneakers Via Maat Rox Vai Beige Giulia Z5ww0URq
Navy blue 44 Logo 43 Brasil Havainas Slippers Maat