Zwart Bergstein 2350 Volwassenen Bergstein 2350 Snowboots

Je eerste vraag is natuurlijk: hoeveel hypotheek kan ik krijgen? Bereken snel je maximale hypotheek. De uitkomst geeft aan of je het huis van je dromen kunt kopen. Of in welke prijsklasse je kunt zoeken.

Bereken mijn maximale hypotheek

Dames Dark Khaki Winterjas Laureen Regatta YxqwOCAP

Begin je je zoektocht naar een woning?

Als je weet hoeveel je maximaal kunt lenen, weet je tot welke prijsklasse je kunt zoeken. Bereken dus makkelijk en snel wat je maximale hypotheekbedrag ongeveer is. Houd bij het invullen jouw inkomen en dat van je eventuele partner bij de hand. De uitkomst van de hypotheekberekening is een indicatie van wat je kunt lenen. De definitieve uitkomst hangt ook af van je persoonlijke situatie en het huis dat je wilt kopen.

Heb je al een huis op het oog?

Dan wil je weten of je de woning van je dromen kunt betalen. Vul de gegevens in en je ziet wat je kunt lenen. En of je eigen geld nodig hebt voor de aankoop van de woning. Houd bij het invullen de volgende gegevens bij de hand:

  • Jouw inkomen en dat van je eventuele partner.
  • De koopprijs van het huis dat je op het oog hebt.
  • De kosten voor de eventuele verbouwing en voor de eventuele energiebesparende maatregelen.
2350 Volwassenen Snowboots 2350 Bergstein Bergstein Zwart

De uitkomst van de hypotheekberekening is een indicatie van wat je kunt lenen. De definitieve uitkomst hangt ook af van je persoonlijke situatie en het huis dat je wilt kopen.

Bereken mijn maximale hypotheek

Uitgangspunten berekening

Heb je de uitkomsten van de berekening van je maximale hypotheek bestudeerd? Houd er wel rekening mee dat de uitkomsten een indicatie zijn, geen advies. Je kunt er dus geen rechten aan ontlenen. We zijn uitgegaan van enkele aannames. Als je situatie anders is dan die aannames, dan kunnen de uitkomsten hoger of lager zijn. Lees meer over de berekening:Lange Russisch shirt Zomermodel Mouw T Marine qrHrt

Uitgangspunten voor de berekening van de maximale hypotheek (pdf) 47,32 KB Volwassenen Zwart 2350 Snowboots Bergstein Bergstein 2350

Gratis oriënterend gesprekVolwassenen Bergstein 2350 Bergstein Snowboots Zwart 2350

Je kunt gratis een oriënterend gesprek voeren met een hypotheekadviseur.

Maak een afspraak

Dames Bodywarmer Maat Roze Fuchsia Bjørnson 7xl Ronja 54 w4CqUx5
Bergstein Volwassenen Bergstein 2350 Snowboots 2350 Zwart