Collegiate N 2 44 Black Sneakers core Adidas ftwr White 5923 Maat 3 Heren Navy

Je eerste vraag is natuurlijk: hoeveel hypotheek kan ik krijgen? Bereken snel je maximale hypotheek. De uitkomst geeft aan of je het huis van je dromen kunt kopen. Of in welke prijsklasse je kunt zoeken.

Bereken mijn maximale hypotheek

M grijs thornridge volwassenen outdoorjas maat Regatta nW6Ra

Begin je je zoektocht naar een woning?

Als je weet hoeveel je maximaal kunt lenen, weet je tot welke prijsklasse je kunt zoeken. Bereken dus makkelijk en snel wat je maximale hypotheekbedrag ongeveer is. Houd bij het invullen jouw inkomen en dat van je eventuele partner bij de hand. De uitkomst van de hypotheekberekening is een indicatie van wat je kunt lenen. De definitieve uitkomst hangt ook af van je persoonlijke situatie en het huis dat je wilt kopen.

Heb je al een huis op het oog?

Dan wil je weten of je de woning van je dromen kunt betalen. Vul de gegevens in en je ziet wat je kunt lenen. En of je eigen geld nodig hebt voor de aankoop van de woning. Houd bij het invullen de volgende gegevens bij de hand:

  • Jouw inkomen en dat van je eventuele partner.
  • De koopprijs van het huis dat je op het oog hebt.
  • De kosten voor de eventuele verbouwing en voor de eventuele energiebesparende maatregelen.
ftwr 3 Maat 5923 White Navy Collegiate 44 core Black 2 Sneakers N Heren Adidas

De uitkomst van de hypotheekberekening is een indicatie van wat je kunt lenen. De definitieve uitkomst hangt ook af van je persoonlijke situatie en het huis dat je wilt kopen.

Bereken mijn maximale hypotheek

Uitgangspunten berekening

Heb je de uitkomsten van de berekening van je maximale hypotheek bestudeerd? Houd er wel rekening mee dat de uitkomsten een indicatie zijn, geen advies. Je kunt er dus geen rechten aan ontlenen. We zijn uitgegaan van enkele aannames. Als je situatie anders is dan die aannames, dan kunnen de uitkomsten hoger of lager zijn. Lees meer over de berekening:New 42 Green Heren Sneakers 500 Balance Maat 0wC0qAv

Uitgangspunten voor de berekening van de maximale hypotheek (pdf) 47,32 KB White 2 N ftwr Sneakers 3 44 5923 core Maat Collegiate Black Adidas Navy Heren

Gratis oriënterend gesprek44 3 White 2 Black Adidas Collegiate Navy 5923 core N Sneakers Maat ftwr Heren

Je kunt gratis een oriënterend gesprek voeren met een hypotheekadviseur.

Maak een afspraak

Sneakers Maat Heren 43 997 White Balance New AqSOUaww
5923 Adidas N 3 Sneakers Heren White core ftwr 44 2 Navy Collegiate Maat Black