Algemeen
U wilt niet inleveren op uw luxe, ruimte en vrijheid, maar wel een volledig woonprogramma op de begane grond?

Dan is deze vrijstaande luxe levensloopbestendige woning in Claverveld ideaal. Inclusief inpandige garage is dit de meest ruime en luxe levensloopbestendige woning in Claverveld met maar liefst een gebruiksoppervlakte van 138 m2 en standaard 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer gesitueerd op de begane grond. In de afwerking is gekozen voor kunststof kozijnen, ideaal als u op zoek bent naar een onderhoudsarme woning. De woning wordt voorzien van vloerverwarming, wat zorgt voor een aangename warmteafgifte. Door het toepassen van een bodemwarmtepomp en zonnepanelen worden deze woningen energieneutraal gebouwd en is het gebouw gebonden energiegebruik nihil. U kunt bij het kopen van deze energie neutrale woning bij de meeste banken tot wel € 25.000,- meer lenen en wordt er door diverse banken rentekorting verschaft.

Architectuur
De architectuur grijpt terug naar het Zeeuwse landschap met Walcherse boerderijen, waarbij de interpretatie van het gevoel van landelijk, groen en rustig wonen in hoofdvormen zijn omgezet naar architectuur met een moderne uitstraling. In het type Lagehuis is de nadruk gelegd op de 'Zeeuwse boerderij’, herkenbaar aan het typische dak met ‘knik’ aan achterzijde en de rabatdelen als gevelbekleding.

Indeling

Vanuit de hal bereikt u de woonkamer met woonkeuken. Door de verbreding van de woning en de zeer royale raampartijen is dit een enorm prettig en lichte ruimte, die daadwerkelijk direct in verbinding staat met buiten. Zo ervaart u aan voorzijde een enorm vrij uitzicht en aan achterzijde kunt u genieten van uw royale perceel. U heeft de voorkeur voor een woonkeuken aan voorzijde of toch liever aan achterzijde? Alles is nog mogelijk. Aan achterzijde is de royale slaapkamer gelegen met een en-suite badkamer. 
De verdieping is ideaal voor uw gasten, voorzien van maar liefst 2 slaapkamers. Met mogelijkheid voor een tweede badkamer op deze verdieping wordt dit echt een gastenverblijf, de ideale luxe voor uw gasten waarbij ze hun eigen privacy behouden. Met tal van opties kunt u deze woning optimaal aan laten sluiten op uw wensen.

Voor deze woning neemt u contact op met Schinkel de Weerd (0118-460300)

Prijs

EigenschappenMaat 42 Vans Old Sneakers Zwart Wmn Dames Skool

  • Alle woningen van dit type zijn verkocht.

Downloads

Deel via:

Timberland 43 Alpine Adventure 2 Zwart 5 A17mp 0 Cupsole r0rBf4 Wmn Vans Maat Skool 42 Dames Old Sneakers Zwart

Kavelkaart

  • Kavelkaart
  • Locatiekaart
+
-
Maat Zwart 42 Dames Wmn Vans Old Sneakers Skool 8nYqO Maat Zwart 42 Dames Wmn Vans Old Sneakers Skool 8nYqO Maat Zwart 42 Dames Wmn Vans Old Sneakers Skool 8nYqO Maat Zwart 42 Dames Wmn Vans Old Sneakers Skool 8nYqO Maat Zwart 42 Dames Wmn Vans Old Sneakers Skool 8nYqO Maat Zwart 42 Dames Wmn Vans Old Sneakers Skool 8nYqO Maat Zwart 42 Dames Wmn Vans Old Sneakers Skool 8nYqO Maat Zwart 42 Dames Wmn Vans Old Sneakers Skool 8nYqO Maat Zwart 42 Dames Wmn Vans Old Sneakers Skool 8nYqO
Filter  

Aanbod

Maat M Blue Dames Icepeak Kassidy Polo SwxpYIXXq

Woningcategorie

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Met Dames Maat S Rits Nomad Rough Thermoshirt Tulip HwE1p

Woonoppervlak

Bereken je hypotheek

Stap 1: Hoeveel wil je lenen
 

Gewenste koopsom.

Flag Red Maat Jas Softshell 2261049 Navy 5xl Vert Zwavq8wc6
 

Hoeveel meerwerk wil je meefinancieren.

Sneakers 42 Maat Skool Dames Vans Zwart Wmn Old
Volgende
Stap 2: Vul je inkomen in
 

Vul hier je bruto jaarsalaris in, inclusief vakantiegeld (meestal 8%). Je kunt dit zelf snel berekenen:
maandsalaris x 12 x 108%.

Vaste toeslagen (bijvoorbeeld ploegentoeslag) mag je hier bij optellen. Van variabele toeslagen (bijvoorbeeld winstuitkering, overwerk en provisie) mag je het gemiddelde bruto bedrag over de laatste 12 maanden (mits structureel) nemen.

Werk je zelfstandig? Vul dan de gemiddelde nettowinst van de afgelopen drie jaar in.

Dames Bodywarmer m Sara 38 Bjørnson Maat Wit P5wvndXYq
 

Het invullen van je geboortedatum is van belang bij de berekening van de premie voor de (vaak verplichte) overlijdensrisicoverzekering. Deze premie bepaalt mede de hoogte van je maandlasten.

 

Als je wilt dat het inkomen van je partner ook wordt meegenomen in de berekening, kun je dat hier aangeven.

Maat Vans Wmn Skool Old Sneakers Dames Zwart 42
Vorige
Volgende
Stap 3: Andere lasten of inkomsten
 

Financiële verplichtingen kunnen invloed hebben op je maximale leenbedrag

Vorige
Volgende
Stap 4: Inbreng eigen middelen
Skool Old Maat Vans Dames Zwart Wmn Sneakers 42
Regel je hypotheek online, snel en goedkoop.
Kom in contact met een adviseur en krijg direct inzicht in jouw mogelijkheden. Daarnaast kan je voor meer informatie naar de website van hypotheek24 gaan.

Overig aanbod

of

“Claverveld, Buitengewoon, groen wonen”

Contactpersonen Claverveld

Maat 42 Sneakers Vans Skool Zwart Wmn Old DamesOntwikkelaar

Gemeente Vlissingen

Claverveld maakt gebruik van cookies
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. 38 351 Rosner 01 Confecteimaat Audrey2 30 74959 Z7v0w8vq
Meer infoOkAccepteren