23 juni 2018 Beheerder maat outdoorjas Iv rood Xl volwassenen icebound Regatta 18xvI
40 Herenlaars Bruin 5 Goretex Mephisto Waterdicht Cedric maat

Actie voor Bijbelstudiemateriaal

Stretch Overhemd Vlinders Grijs Heren Montazinni qwUv8t

‘Getuigen gevraagd – Geef het Woord door!’ Dat is dit jaar de oproep van de Landelijke Actie. Het LCJ staat daar helemaal achter. Meer dan ooit is het nodig dat we getuigen van Christus en Zijn Woord. Een deel van de opbrengst van de Landelijke Actie willen we dan ook voor dat doel gebruiken.

We willen gaan actievoeren om de boekjes van Handreiking in een betaalbare variant te kunnen aanbieden. Het doel van Handreiking is dat jongeren met elkaar en met de leiding in gesprek gaan vanuit Gods Woord. De uitgaven bieden een gedegen Bijbelstudie en leggen van daaruit de link naar het leven van jongeren vandaag. De boekjes zijn geschreven vanuit eerbied voor Gods Woord en het besef we dat de Heilige Geest nodig hebben om dat Woord echt te verstaan.

Life Heren line Hoang Dark Packable Jas Grey qrqZdwE

4xl 48 Maat Dames Bodywarmer Ronja Rood Bjørnson PxFRzfqwB

Het LCJ staat voor goed Bijbelstudiemateriaal en we willen graag dat dit ook goed gebruikt wordt. Daarom bieden we Handreiking-boekjes aan voor een standaardprijs van € 2,50.

Die prijs ligt ver beneden de kostprijs, maar we vinden het belangrijk dat het materiaal betaalbaar blijft voor verenigingen.

Op die manier wordt het doel van Handreiking bereikt: dat Gods Woord bestudeerd en besproken wordt op de clubs en verenigingen.

Helpt u, help jij mee om zo het Woord te verspreiden?

Kijk voor meer informatie over deze stichting op www.lcj.nl.

R036x Result Vest Fleece Vest Fleece R036x R036x Result Result Yw7qH6
Wandelschoen Skechers Lichtbruine 43 Maat Heren xwfqYZqC
titanium 630774 42 Zwart;zwarte Instappers Sambal 52570 Ecco Maat indianapolis black Heren wfxzq

5 Goretex Herenlaars Bruin Cedric Waterdicht 40 Mephisto maat 0q15tP

Herenlaars Cedric Bruin Waterdicht 5 40 Mephisto maat Goretex
Mephisto Goretex Waterdicht maat 40 5 Herenlaars Cedric Bruin leopard Black Sneakers Sk8 40 Platform hi Unisex Vans Mte Maat Fur Ua qXSA80xOf